Ε-Learning

e learning

Ο ΟΜΗΡΟΣ ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις της εποχής για ευέλικτες και οικονομικές σπουδές προσφέρει με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας, τη δυνατότητα σπουδών με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
Χρησιμοποιεί συγκεκριμένες πρακτικές, ώστε να διευκολύνεται η φοίτησή των σπουδαστών από απόσταση, αλλά και το τελικό αποτέλεσμα των σπουδών τους, να είναι εφάμιλλο της κλασικής εκπαίδευσης.
Για την υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης θέτει στη διάθεση των σπουδαστών:
Χρήση εξελιγμένου e-learning συστήματος με δυνατότητα ανάρτησης εγγράφων, υποβολή assignments, forum για συνομιλία με τους καθηγητές και άλλους σπουδαστές, επικοινωνία μέσω e-mail, κλπ.
Άριστη δόμηση των μαθημάτων από τους καθηγητές, με χρήση σημειώσεων, παρουσιάσεων, βίντεο, και άλλων πρόσφορων τρόπων επικοινωνίας.
Συγκεκριμένο σχέδιο μελέτης (Μονοπάτι Μάθησης) ανά διάλεξη.
Ειδικοί σύμβουλοι σπουδών για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση καταρτίζουν εξατομικευμένο πρόγραμμα σπουδών για κάθε σπουδαστή.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210 3800200 & στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.