ΠΡΟΦΙΛ

Καλώς ήλθατε στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης ΟΜΗΡΟΣ

Με το κύρος και την αξιοπιστία των 67 χρόνων στον κλάδο της εκπαίδευσης παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας καλύπτοντας το εύρος των αναγκών για διά βίου μάθηση και εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Η ανάγκη για συνεχιζόμενη εκπαίδευση και ανανέωση των γνώσεων και δεξιοτήτων, μέσα σε ένα απαιτητικό περιβάλλον της Αγοράς Εργασίας, καθιστά τη διά βίου μάθηση αγαθό απαραίτητο για την πραγμάτωση επαγγελματικών στόχων.

Ο ΟΜΗΡΟΣ φροντίζει να καλύπτει όλες τις εκπαιδευτικές ανάγκες υλοποιώντας  προγράμματα μέσα από τα πιο σύγχρονα μοντέλα εκπαίδευσης. Δημιουργεί νέα εργαλεία και εκπαιδευτικά υλικά, αξιοποιώντας τα μέσα που παρέχει η τεχνολογία.

  • Μέσα από δράσεις συμβουλευτικής και υποστήριξης της απασχόλησης συμβάλλει στην πραγματοποίηση των στόχων των καταρτιζομένων.
  • Μέσα από τη συμμετοχή του σε ευρωπαϊκά προγράμματα, δίκτυα και δράσεις δημιουργεί μία νέα πραγματικότητα στη Διά Βίου Μάθηση.
  • Μέσα από τις συνεργασίες του με αξιόπιστες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα αναπτύσσει ένα δίκτυο με στόχο την ταχύτερη αποκατάσταση στην Αγορά Εργασίας.

Ο ΟΜΗΡΟΣ ανοίγει μία νέα σελίδα στην Εκπαίδευση. Ελάτε να ακολουθήσουμε το μονοπάτι της επαγγελματικής επιτυχίας!