HND ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΚΗ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ)

food

Το HND in Hospitality Management (Culinary Arts) είναι ένα διετές πρόγραμμα σπουδών με την ολοκλήρωση του οποίου ο σπουδαστής λαμβάνει το διεθνώς αναγνωρισμένο επαγγελματικό δίπλωμα Higher National Diploma. Το δίπλωμα αυτό αποτελεί πιστοποίηση γνώσεων Haute Cuisine και προσφέρει δυναμικές προοπτικές εργασίας στον τομέα της γαστρονομίας,της εστίασης και του τουρισμού. Επίσης δίνει τη δυνατότητα ένταξης στο 3o έτος προγραμμάτων Bachelor in Hospitality Management (Culinary Arts).

Οι σπουδαστές αποκτούν εξειδικευμένες γνώσεις στη μαγειρική και εστιατορική τέχνη, ενώ παράλληλα εκπαιδεύονται στη διεύθυνση εστιατορίων και τουριστικών-επισιτιστικών μονάδων.

Σκοπός του προγράμματος είναι να αναπτύξει στους σπουδαστές τις ικανότητες που απαιτούνται για τη σταδιοδρομία τους στο χώρο της υψηλής γαστρονομίας και της διοίκησης σχετικών τμημάτων εστιατορίων και ξενοδοχείων.

Με μια ομάδα έμπειρων καθηγητών, επαγγελματιών του τουρισμού, το πρόγραμμα αυτό φιλοδοξεί να προετοιμάσει ικανά και εξειδικευμένα στελέχη για τον πλέον ελπιδοφόρο κλάδο της ελληνικής οικονομίας, τον τουρισμό.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Τίτλος προγράμματος: HND in Hospitality Management (Culinary Arts)/ HND στη Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων (Εστιατορική, Μαγειρική-Ζαχαροπλαστική Τέχνη)

Διάρκεια προγράμματος: 2 χρόνια

Γλώσσα διδασκαλίας: Αγγλικά/Ελληνικά

Τίτλος σπουδών απονέμεται από: EDEXCEL/BTEC, UK

Όροι εγγραφής στο πρόγραμμα: Απολυτήριο Λυκείου

Συνέχεια σπουδών: 3ο έτος προγραμμάτων BSc (Hons) in Hotel & Hospitality Management (Culinary Arts)

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Μαθήματα 1ου Έτους

  • Χρηματοοικονομική Διοίκηση στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία (Finance in the Hospitality Industry)
  • Εξυπηρέτηση πελατών (Customer Service)
  • Διοίκηση τμημάτων Τροφίμων και Ποτών (Food and Beverage Operations Management)
  • Διοίκηση τμημάτων εξυπηρέτησης δωματίων (Rooms Division Operations Management)
  • Διοίκηση και Προγραμματισμός Παραγωγής Εδεσμάτων και Ποτών (Planning & Managing Food Production & Beverage Service)
  • Διεθνής Κουζίνα (World Food)
  • Σύγχρονη Βιομηχανία Τουρισμού- Ξενοδοχείων (The Contemporary Hospitality Industry)
  • Σύγχρονος Μanager (The Developing Manager)

Mαθήματα 2ου Έτους

  • Σχεδιασμός Μενού & Δημιουργία Πιάτων (Menu Planning & Product Development)
  • Σύγχρονη γαστρονομία (Contemporary Gastronomy)
  • Δημιουργική Ζαχαροπλαστική (Creative Patisserie)
  • Ασφάλεια και Υγιεινή των Τροφίμων (Food Safety Management)
  • Διατροφή & Διαιτητική (Nutrition & Diet)
  • Πτυχιακή Εργασία (Research Project)

ΟΝΟΜΑ*
ΕΠΩΝΥΜΟ*
ΤΗΛΕΦΩΝΟ*
E-mail:*
ΝΟΜΟΣ